Gara de Nord a rămas fără curent timp de o oră, din cauza unui incendiu

Friday, 24 April 2009, 19:56 Sursă: NewsIn

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, vineri seară, timp de o oră, în Gara de Nord, din cauza unui incendiu la două vagoane dezafectate, iar şase trenuri au întârzieri de până la o oră, au declarat, surse din cadrul CFR.
Adaugă părerea ta

Nu există nicio victimă, iar circulaţia s-a reluat imediat după stingerea incendiului şi repunerea sub tensiune a Gării de Nord, la ora 21.20. 
Cauzele care au dus la izbucnirea acestuia vor fi stabilite de o comisie de cercetare.

Circulaţia trenurilor de călători (plecări - sosiri) din Gara de Nord a fost întreruptă, vineri seara, din cauza unui incendiu care s-a produs, în jurul orei 20.00, la două vagoane dezafectate garate pe o linie nefuncţională din staţia Bucureşti-Griviţa.

Trei trenuri au înregistrat întârzieri la sosiri dinspre Botoşani, Timişoara şi Târgu-Jiu. Alte trei trenuri au înregistrat întârzieri la plecări spre Sibiu, Vatra Dornei şi unul internaţional Timişoara-Belgrad.

Întreruperea circulaţiei trenurilor de călători din Gara de Nord a fost necesară, întrucât stingerea incendiului a  necesitat scoaterea de sub tensiune a Gării de Nord, la ora 20.20. 

La faţa locului s-au deplasat imediat echipe de pompieri, care au stins incendiul. 

 

Alte articole din: