Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul ministru de Interne, Cristian David, a fost jefuit în Bucureşti

Thursday, 25 June 2009, 10:56 Sursă: NewsIn

Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, Cristian David a reclamat la Secţia 2 faptul că i-a fost spart autoturismul şi i-au fost furate mai multe bunuri personale printre care actele şi cardurile bancare. Aceleaşi surse au spus că fostul ministru ar fi parcat maşina în zona Parcului Herăstrău, în faţa unui local cu pază şi supravegheat cu ajutorul camerelor de luat vederi. Cu toate acestea, hoţii i-au spart un geam lateral al maşinii şi i-au furat geanta aflată între scaune.

Ulterior, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Capitalei, cardurile bancare ar fi fost folosite de cei are i-au spart maşina fostului ministru sau de complici ai acestora la un bancomat din sectorul 2, însă fără succes, întrucât Cristian David a apucat să le blocheze. Prejudiciul reclamat de David este de 300 de euro. 

Poliţiştii au un cerc de suspecţi în cazul spargerii maşinii lui Cristian David, pe baza imaginilor înregistrate de camera de luat vederi a bancomatului în care au fost introduse cardurile fostului ministru, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri