Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostul campion mondial la box Arturo Gatti, găsit mort într-un hotel din Brazilia

Sunday, 12 July 2009, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Washington Post, Gatti se cazase la hotelul Dorisol Porto de Galinhas vineri, împreună cu soţia sa Amanda şi cu fiul lor în vârstă de un an.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a decedat fostul pugilist, despre care anchetatorul Edilson Alves a spus că sunt "foarte ciudate". "Nu am găsit niciun glonţ, nu există urme de înjunghiere, însă pe podeaua camerei au fost găsite pete de sânge", a explicat Alves.

Gatti a fost găsit mort chiar de soţia sa şi, potrivit poliţiei, el prezenta o lovitură puternică la cap. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, soţia şi fiul lui Gatti nu au fost răniţi.

Gatti a fost campion mondial la categoria superuşoară, versiunea WBA, titlu cucerit după ce l-a învins prin KO în repriza a doua chiar pe românul Leonard Doroftei, în 2004.

În vârstă de 37 de ani, Arturo Gatti îşi încheiase cariera în 2007. Cunoscut drept unul dintre cei mai valoroşi pugilişti ai lumii, Gatti era poreclit "Thunder" (n.r. - în traducere, Tunetul).

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri