Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fostele membre ABBA s-au reunit pe scenă, pentru a accepta un premiu în Suedia

Sunday, 25 January 2009, 13:23 Sursă: NewsIn

Faltskog şi Lyngstad au profitat de ocazie pentru a pune capăt zvonurilor care circulă de zeci de ani cu privire la faptul că nu s-ar suporta una pe cealaltă. "S-au scris multe despre mine şi Agnetha, cum că ne-am fi certat mereu, însă absolut nimic nu e adevărat. Într-adevăr, eram în competiţie, dar era o competiţie constructivă", a explicat Lyngstad.

Cele două au format trupa ABBA împreună cu Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus. Cei patru au vândut mai mult de 370 de milioane de albume şi sunt faimoşi pentru şlagăre precum "Waterloo", "Dancing Queen" şi "Gimme! Gimme! Gimme!".

După destrămarea trupei, în 1982, în articolele şi cărţile scrise despre ABBA au început să iasă la suprafaţă zvonuri despre certurile dintre cele două membre.

Cele două s-au aflat la Stockholm pentru a accepta un premiu pentru întreaga carieră oferit de cotidianul suedez Aftonbladet.

Cei patru foşti membri ai ABBA sunt rareori văzuţi împreună în public, dar s-au reunit în 2008 pentru premiera în Suedia a filmului "Mamma Mia!", bazat pe muzica lor.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri