Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FINAL / Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul 0-2

Saturday, 22 August 2009, 14:20 Sursă: REALITATEA.NET

GAZ METAN MEDIAŞ - CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 0-2

Componenţa echipelor:

Gaz Metan: Vâtcă - Nohai, Markovic (Lazăr 43), Hoban - Todea, Kubala - Dudiţă, Eric (Muntean 62), Pârvulescu - Silvăşan (Sabou 70), Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Ceahlăul:
Roheţki - Barna, Ichim, Forminte, Burlacu - Bădescu, Achim, Onciu, Cebotaru (Tudose 90+1) - Fabbron (Ferariu 84), Doicaru (Gafiţa 60). Antrenor: Florin Marin.

Arbitri: Alexandru Tudor - Adrian Vidan, Mugurel Velicu

Observatori: Nicolae Grigorescu, Daniel Gherasim.

 

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Fluier final.

Min. 90 Kubala (Gaz Metan) a expediat un şut de la 25 de metri sub transversală, dar Roheţki a respins cu vârfurile degetelor.

Min. 88 GOOOL Ceahlăul! Cristinel Gafiţa dublează avantajul oaspeţilor, înscriind pe lângă Vâtcă, după un contraatac. Gaz Metan - Ceahlăul 0-2.

Min. 60 După ce au primit gol chiar înainte de pauză, medieşenii nu reuşesc să îşi revină, iar scorul rămâne 1-0 pentru oaspeţi.

Min. 46 S-a reluat jocul la Mediaş.

Min. 45+3 Pauză.

Min. 45+2 Nouă ocazie uriaşă pentru Ceahlăul. Doicaru a trimis mingea în transversală, de la 8 metri, după ce Vâtcă a respins din faţa lui Fabbron. Mingea a revenit în teren, iar Doicaru a trimis în plasă, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Min. 45 GOOOL Ceahlăul! Nemţenii înscriu primul gol în acest sezon al Ligii I, prin Fabbron, care a marcat cu capul, de la 10 metri, după o centrare a lui Cebotaru. Gaz Metan - Ceahlăul 0-1.

Min. 40 Contrar cursului jocului, Ceahlăul are cea mai mare ocazie a partidei, însă Nohai salvează Gazul. Bădescu a pătruns în careu, a şutat pe lângă Vâtcă, iar mingea se îndrepta spre poarta goală, când Nohai a intervenit şi a scos de pe linie.

Min. 32 Hoban (Gaz Metan) ratează incredibil. A pătruns în careu şi a şutat din zona punctului de la 11 metri, însă mingea a trecut milimetric pe lângă poartă.

Min. 25 Arbitrul Alexandru Tudor a întrerupt meciul pentru ca jucătorii să se hidrateze.

Min. 10 Gaz Metan domină startul de meci, însă acest fapt nu se vede pe tabela de marcaj.

Min. 4 Eric a prins un şut sănătos de la 22 de metri, mingea a fost deviată şi l-a păcălit pe Roheţki, care plonjase în stânga, însă portarul oaspeţilor s-a redresat şi a prins.

Min. 1 A început meciul.



Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri