Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FIFA a anunţat că meciul Franţa-Irlanda nu se va rejuca

Saturday, 21 November 2009, 01:17 Sursă: REALITATEA.NET

\"FIFA a răspuns unei cereri din partea Federaţiei Irlandeze de Fotbal (FAI), referitoare la rejucarea partidei din 18 noiembrie, din barajul pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. I-am anunţat că rezultatul partidei nu poate fi schimbat şi partida nu se va rejuca. Aşa cum se menţionează în Legile Jocului, deciziile luate de arbitru în timpul meciului sunt finale\", se arată într-un comunicat al FIFA, publicat pe site-ul oficial.

Vicecampioana mondială, Franţa, a obţinut calificarea la turneul final din 2010, după ce a remizat, miercuri, pe teren propriu, cu Irlanda, scor 1-1, după prelungiri, în manşa secundă a barajului. Irlandezii au marcat prin Robbie Keane (32) şi au dus meciul în prelungiri. William Gallas a punctat în minutul 103 şi a adus calificarea pentru reprezentativa lui Domenech.

La faza golului, Thierry Henry, cel care a centrat decisiv pentru Gallas, a atins mingea cu mâna înainte să trimită balonul în faţa porţii, dar arbitrul nu a dictat nimic. În prima manşă a barajului, disputată, sâmbătă, la Dublin, fosta adversară a României din preliminariile CM 2010 a învins cu scorul de 1-0.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri