Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FC Braşov - Dinu Gheorghe: "Lăcătuş se află pe lista noastră pentru a-l înlocui pe Răzvan Lucescu"

Monday, 18 May 2009, 12:00 Sursă: NewsIn

"Nu s-a vorbit despre o venire a lui Marius Lăcătuş la Braşov, pentru că el a fost până ieri antrenorul Stelei. Probabil că este o variantă care va fi luată în seamă atunci când Consiliul Director, cu domnul Neculaie şi cu ceilalţi factori de decizie, vor hotărî cine vine la Braşov. Lăcătuş este ultimul venit pe o listă de antrenori pe care îi avem în vedere", a spus Dinu Gheorghe.

Fostul antrenor al Stelei a declarat pentru NewsIn că nu ar refuza o revenire în oraşul natal: "Deocamdată vreau să îmi iau o vacanţă cu familia şi voi analiza ofertele care vor veni după aceea. Nu aş zice nu unei oferte de la Braşov. M-am simţit foarte bine la Braşov, dar totul este să fi dorit".

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a renunţat duminică la funcţia sa, în urma rezultatelor slabe din ultimele etape din cauza cărora echipa a ajuns pe locul 7 în clasament. Tehnicianul a mai lucrat la FC Braşov în urmă cu 5 ani, timp de un an şi jumătate, fiind înlocuit de Răzvan Lucescu, care a debutat atunci în meseria de antrenor.

În ultima vreme s-a speculat că pe lista cu posbilii înlocuitori ai lui Răzvan Lucescu din vară ar fi Gheorghe Hagi, dar şi fostul antrenor al lui Anothosis Famagusta, Temur Keţsbaia. Un alt nume vehiculat pentru a veni la FC Braşov este Ioan Ovidiu Sabău, dar Dinu Gheorghe a negat acest lucru: "Nu i-am făcut nicio oferta lui Sabău. Pot spune că Sabău nu este pe lista antrenorilor doriţi la FC Braşov pentru sezonul viitor", a declarat Dinu Gheorghe.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri