F5 şi TreeWorks lansează HEYO.ro, prima reţea socială web 2.0 dedicată competiţiilor iniţiate de tineri în mediul virtual

Monday, 23 March 2009, 18:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
F5 şi Treeworks lansează, în parteneriat cu HEYO.ro, singurul portal de divertisment din România unde tinerii pot socializa în timp ce îşi exprima părerea cu privire la topuri şi competiţii amuzante.
Proiectul este dezvoltat prin intermediul Free Road, firma în care cele două companii sunt parteneri.

HEYO.ro este spaţiul web 2.0 în care tinerii îşi pot împărtăşi preferinţele, votând lucrurile de care sunt pasionaţi, dar şi cele care nu sunt pe gustul lor, personalităţile şi vedetele pe care le simpatizează sau, dimpotrivă, le dispreţuiesc, câştigând în acelaşi timp premii, a explicat Cătălin Tenita, manager general Free Road şi managing partner TreeWorks.

Mai mult decât atât, utilizatorii HEYO.ro au ocazia de a participa la un poll deja lansat sau de a propune ei înşişi altele noi, de a încărca materiale multimedia pentru a-şi susţine favoriţii şi de a relaţiona cu membrii care au gusturi similare, construind astfel adevarate comunităţi de fani.

HEYO.ro este al doilea proiect realizat de F5 şi TreeWorks, după platforma colaborativă TPU.ro (Toţi pentru Unul), lansat deja în versiune beta.

HEYO.ro se va lansa oficial în scurt timp, până atunci utilizatorii noului site fiind invitaţi la o primă competiţie, în urma căreia trebuie să găsească cel mai potrivit slogan pentru campania de lansare.

Fondata in 2002, TreeWorks este una dintre cele mai importante companii de web development din Romania, având în portofoliu clienţi precum Mediafax, MediaPro, Realitatea-Caţavencu, PrimaTV, Adevărul Holding.

F5 este compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu şi asigură dezvoltarea strategică a trustului în online, atât pe zona de web development, cât şi online publishing, servicii web şi e-commerce.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri