Eugen Trică: Am fost favoriţi şi cu Anorthosis Famagusta şi ne-au eliminat ciprioţii

Friday, 07 August 2009, 13:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Adversara CFR-ului, FK Sarajevo, este de departe echipa cea mai accesibilă dintre cele patru pe care le vor întâlni formaţiile din Liga I în play-off-ul Europa League.

Despre bosniaci, nici antrenorul clujenilor, Antonio Conceicao, nu ştie mare lucru, el declarând la Sport.ro: "Nu îmi plac foarte mult echipele bosniace, pentru că pe teren propriu au avantajul atmosferei fantastice. Nu cunosc formaţia împotriva căreia vom juca, dar ne poate pune probleme dacă nu ne pregătim bine. Avem un program destul de dificil, cu meciuri în campionat şi cupele europene".

Mulţi dintre jucători au încă în minte eşecul cu Anothosis Famagusta, din sezonul 2007/2008 al Cupei UEFA, astfel că Eugen Trică spune: "Sarajevo nu e un adversar slab aşa cum se crede, fiindcă acum toţi vor să se califice. Avem prima şansă având în vedere performanţele realizate de noi. Dar trebuie să fim atenţi cu Sarajevo, am fost favoriţi şi cu Anorthosis Famagusta şi ne-au eliminat ciprioţii".

De aceeaşi părăre este şi portarul Eduard Stăncioiu, citat de NewIn: "Avem parte de un adversar relativ accesibil şi trebuie să ne calificăm cu orice preţ. Suntem mai bine cotaţi şi avem prima şansă, nu trebuie să picăm în plasă, aşa cum am păţit cu Anorthosis".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri