Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Emil Boc, huiduit de angajatii Metrorex

Thursday, 19 November 2009, 15:15 Sursă: NewsIn

S-a întâmplat la petrecerea organizată cu ocazia a 30 de ani de la deschiderea metroului bucureştean. Emil Boc a fost apostrofat de angajaţii Merorex.  Boc fusese invitat la petrecere tocmai de angajaţii de la metrou.

\"E bine ca justiţia v-a dat lovitura care trebuia. Bucureştenii v-au dat o lecţie. (...) După două zile de stat în stradă să ne vedem aici este un lucru deosebit\", a spus Boc.

Sindicatele prezente au strigat \"în ianuarie nu veţi mai fi. Ruşine!\". Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, să admită acţiunea Metrorex şi să constate nelegalitatea grevei sindicaliştilor de la metrou, dispunând totodată încetarea de îndată a grevei. Angajaţii de la metrou au fost marţi şi miercuri în grevă generală, iar trenurile nu au circulat în intervalul orar 04.00-16.00. Peste 300.000 de oameni care foloseau zilnic metroul în intervalul 05.00-16.00 au fost nevoiţi să utilizeze alte mijloace de transport. În cele două zile de grevă traficul rutier a fost grav afectat, chiar dacă RATB a suplimentat capacitate de transport cu 200 de autobuze, troleibuze şi tramvaie.

Metroul bucureştean a împlinit joi 30 de ani de la punerea în circulaţie a primului tronson de metrou Semănătoarea (în prezent Petrache Poenaru) - Timpuri Noi.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri