Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea: Daţi-vă la o parte că sunt pe cai mari!

Saturday, 02 May 2009, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt pentru a doua oară în ultimele trei zile la o herghelie de cai. Poate fi un proiect turistic extrem de interesant. Încercăm chiar să organizam cu sprijinul Ministerului Agriculturii un circuit al hergheliilor, prin care acestea să fie date în exploatare turistică", a declarat Udrea, prezentă sâmbătă la herghelia din Mangalia.

Ministrul turismului a precizat că aceste produse ar trebui promovate în principal pe piaţa internă. "Nu cred că o să vină turistul străin special pentru herghelie, însă, dacă sunt deja prezenţi pe litoral, turiştii ar putea să vină la Mangalia pentru a face echitaţie sau ar putea asista la spectacole", a precizat Udrea.

Elena Udrea a îndrăznit chiar să încalece un cal, pe care l-a şi hrănit cu zahăr pentru ca acesta să se calmeze. De asemenea, alături de Elena Udrea, la herghelia din Mangalia a fost prezentă şi cântăreaţa Loredana Groza.

Herghelia din Mangalia are peste 16 cai, iar o lecţie de echitaţie costă între 40 şi 60 de lei.

Vineri noapte, la Mamaia, a fost lansat, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a Elenei Udrea, imnul turistic al României, compus de Marius Moga şi interpretat de Loredana Groza, Felicia Filip, Aurelian Temişan şi Smiley.

Spectacolul de vineri noapte, de la Mamaia, a atras mii de turişti. La eveniment au fost prezente şi fiica preşedintelui Elena Băsescu, ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Autorităţile mizează, în aceste zile, pe prezenţa a peste 20.000 de turişti pe litoral.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri