Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ecaterina Andronescu: Toate centrele ID ale Universităţii Spiru Haret vor fi desfiinţate

Saturday, 08 August 2009, 12:07 Sursă: Realitatea TV

Ministrul Educaţiei vrea să desfiinţeze toate centrele ID din ţară ale Universităţii Spiru Haret chiar din acest an.

"Am decis desfiinţarea a tuturor centrelor ID din cadrul Universităţii Spiru Haret. De asemenea, am decis anularea a 92 de titluri de profesori şi conferenţiari, iar Universităţii Spiru Haret i se retrage dreptul de a organiza examenul de licenţă până când se va efectua o evaluare de către ARACIS", a anunţat sâmbătă ministrul Educaţiei.

Ecaterina Andronescu a adăugat că studenţii care sunt înscrişi la forma de învăţământ la distanţă se vor putea transfera la specializările acreditate.

Raportul Spiru Haret a fost prezentat în şedinţa de Guvern de sâmbătă.

Potrivit raportului, ARACIS va face o nouă evaluare la nivelul întregii universităţi, iar în urma măsurilor propuse, universitatea să intre în legalitate.

Ministrul Educaţiei a declarat că, în acest moment, nu se poate face diferenţa între diploma de licenţă la zi şi la distanţă, în condiţiile în care toţi absolvenţii au fost trecuţi într-o bază de date comună. Aşadar, analiza va continua.

Citeşte şi Ecaterina Andronescu: Studenţii care au terminat specializarea Drept la USH vor susţine din nou examenul de licenţă


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri