Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

EA prezintă primele secvenţe din Mass Effect 2

Friday, 15 May 2009, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

În afară de angajaţii Electronic Arts care ne explică că unii norocoşi vor putea chiar să joace la E3 un scurt demo, din trailer se mai pot desprinde câteva trăsături interesante.

Aparent au reuşit să scape de problemele semnalate la primul titlu de către comunitate şi au folosit  o paletă de culori mai închisă pentru a da senzaţia unui univers mai violent şi întunecat. Un alt anunţ interesant este acela că cei care au făcut anumite alegeri în primul joc, vor simţi efectul lor în cea de-a doua parte. Este neclar însă cum ar putea fi implementată o asemenea caracteristică fără salvările anterioare.

Pentru cei care nu ştiu nimic despre povestea din Mass Effect 2 atunci merită o recapitulare. Armata de Geth a lui Saren a fost înfrântă, iar oamenii se înfruntă acum cu o ameninţare şi mai mare. Nu se ştie nimic de soarta eroului principal din primul joc, John Shepard, mai ales că un teaser lansat la începutul anului lăsa să se înţeleagă că acesta ar fi fost ucis. Mai multe detalii vor fi dezvăluite la E3.

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri