Dragomir: "Până la 24 iulie, verdictul în cazul FC Argeş trebuie să fie definitiv"

Monday, 22 June 2009, 17:46 Sursă: NewsIn

"I-am convocat să ne cunoaştem mai bine, să îmi spună câteva lucruri despre ei, pentru că pe unii nu îi ştiam. Le-am spus să respecte întru totul statutele şi regulamentul şi de acum înainte să nu mai existe niciun fel de parti pris-uri, indiferent dacă au fost sau nu până acum", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF a precizat că a discutat cu membrii Comisiilor despre dosarele primite de la FRF. "Avem cazul FC Argeş, care e foarte greu, cazul Valiza, în care am înţeles că au apărut elemente noi, şi toate cazurile din ultima etapă, pe care Federaţia n-a vrut să le mai judece", a precizat Dragomir, care a anunţat că "până la 20-24 iulie, verdictul în cazul FC Argeş trebuie să fie definitiv".

Oficialul Ligii a mai spus că şi-a cerut scuze în Comitetul Executiv din cursul dimineţii de luni în numele lui FC Timişoara, după incidentele din finala Cupei României.

La plecarea de la Ligă, vicepreşedintele Comisiei de Disciplină, Adriean Neguţ, a anunţat că prima şedinţă va avea loc joi, la ora 13.00. Potrivit acestuia, pe rol sunt aproximativ 20 de cazuri, iar marţi se vor trimite citaţiile, pentru ca părţile implicate să aibă timp să îşi pregătească apărarea.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri