Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea despre demisia sa: "Nu am vrut ca anumite numiri la MAI să se întâmple"

Monday, 09 February 2009, 10:59 Sursă: NewsIn

Întrebat dacă demisia de la şefia MAI a fost rezultatul unor influenţe ale colegilor de partid Marian Vanghelie sau Victor Hrebenciuc, Dragnea a spus "Nu e niciun fel de influenţă, numai că nici nu am vrut ca anumite numiri acolo să se întâmple". De asemenea, el a spus că nu poate reproşa eventuale compromisuri făcute de colegii săi. "Eu nu reproşez nimănui nimic. Eu constat. Numai că sunt oameni care acceptă să facă un nivel de compromisuri şi alţii care nu", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea spune că bugetul alocat MAI, este o "bătaie de joc". "Banii alocaţi autorităţilor locale sunt insuficienţi. După părerea mea, partea de bugete locale din bugetul de stat este o bătaie de joc la adresa autorităţilor şi comunităţilor locale. Faţă de execuţia anului trecut, banii alocaţi sunt mai puţini cu vreun miliard şi 200.000 de euro", a mai spus fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.

"M-a deranjat faptul că ambele partide au promis nişte lucruri în campanie, am stabilit nişte lucruri în programul de guvernare, unde discutăm de 10.000 de km de drumuri judeţene, de exemplu, şi s-a uitat foarte repede. Eu nu sunt obişnuit să am un limbaj dublu (...) n-am promis nimic şi dup-aia să uit (...) Eu nu puteam să stau în acel minister, să dau din umeri un an întreg în faţa colegilor din administraţia locală şi să ne atingem obiectivele privind siguranţa, cerând poliţiştilor să meargă cu mai puţini bani acasă, dar să fie mult mai viteji în teritoriu", a declarat Liviu Dragnea.

În altă ordine de idei, Dragnea a negat faptul că i s-ar fi redeschis un dosar la DNA. "Nu s-a redeschis niciun dosar. Probabil că revenim la viaţa normală şi poate anumiţi colegi din partid se gândesc să fie mai multă adrenalină", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a demisionat în urmă cu o săptămână de la portofoliul MAI, după ce acesta fusese lăsat liber de Gabriel Oprea, la rândul său demisionar din funcţie. Liviu Dragnea şi-a anunţat demisia "de onoare" luni seara, declarând că resursele alocate sunt prea puţine pentru a îşi îndeplini obiectivele asumate la preluarea funcţiei.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri