Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi tineri din Cluj, abia mutaţi în casă nouă, s-au trezit cu tavanul făcut bucăţi

Wednesday, 25 March 2009, 22:40 Sursă: Realitatea TV

Proprietarii au spus că de vină este constructorul care nu a executat lucrarea aşa cum trebuie. Cazul lor nu este singular. Alţi doi vecini de palier au păţit acelaşi lucru.

"Am vorbit cu domnul Căciulă care este investitorul şi i-am zis: am înţeles că la vecini le cade tencuiala în cap şi a zis: ce domle, trăim cu drobul de sare deasupra capului ? A zis: fă o cerere în cazul în care îţi cade", a declarat Călin Părcaş.

Proprietarii vor cere daune morale firmei de construcţii. "Am înţeles că o să ne plătească materialele şi nu o să ne oprim aici. Dacă nu se poate comunica cu domnul, o să cerem daune morale; nu poţi să stai în casa ta în siguranţă", a spus Ioana Chira.

Constructorul a spus că regretă incidentul. "Avem acele garanţii care sunt prevăzute şi clienţii noştrii ştiu de ele, în care pe o perioadă de un an de zile noi suntem obligaţi să oferim ce înseamnă suport tehnic referitor la aceste apartamente", a afirmat Panait Septimiu, director vânzări.

Proprietarii apartamentului au refuzat însă ca firma de construcţii să le repare tavanul de teamă ca nu cumva să se trezească din nou cu el în cap.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri