Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi bărbaţi şi-au mâncat fratele pentru a ascunde faptul că l-au ucis

Wednesday, 15 April 2009, 14:31 Sursă: Central European News

Poliţiştii au început cercetările atunci când cei doi fraţi şi-au declarat fratele dispărut, dar nu au putut să dea mai multe amănunte asupra lui, pentru a fi căutat.  O anchetă la casa celor doi a dus la o descoperire macabră – doar scheletul lui Rafis a mai fost găsit, după ce fraţii canibali îl goliseră de carne şi îl îngropaseră în grădină, conform ziarului Tvoi Den.

Timur a recunoscut că şi-a mâncat fratele pentru a nu exista urme ale crimei. El şi-a motivat gestul spunând că nu ar mai fi suportat să se întoarcă în închisoare, unde petrecuse deja 10 ani pentru o altă crimă.

El a afirmat că îl învinuia pe fratele său mai mare pentru că îl denunţase la poliţie după ce şi-a ucis un vecin. Odată cearta începută, Marat i s-a alăturat şi cei doi l-au ucis în bătaie pe fratele mai mare. Timor a spus: "Am hotărât să-l mâncăm. Nu am vrut să mă întorc din nou în închisoare. Aşa că i-am tăiat capul şi părţi din corp şi le-am ţinut în congelator. Am gătit şi am mâncat din carnea lui timp de şase luni".

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri