Dinamo - Pandurii Târgu Jiu 1-1 (FINAL), în etapa a 9-a a Ligii I

Sunday, 04 October 2009, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

DINAMO - PANDURII TÂRGU JIU 1-1

Componenţa echipelor:

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Tamaş, L. Goian, Pulhac - Torje, D. Kone, Adrian Cristea (Cl. Niculescu 75), Boştină - Andrei Cristea, M. Alexe (Zicu 57). Antrenor: Ion Marin.

Pandurii: Stanca - I. Stancu (Hidişan 46), Chibulcutean, Rusu, Cardoso - Nalaţi, Murgan, Fl. Stângă, Al. Păcurar, Dedu (Tilincă 70) - Stromajer (Arrieta 81). Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Cezar Ionescu - Cătălin Savu, Liviu Ciubotariu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Fluier final.

Min. 90+2 Zicu ajunge în poziţie ideală de şut, însă ezită să tragă, lăsând pentru Claudiu Niculescu. Niciunul nu o face însă, iar gorjenii îndepărtează pericolul.

Min. 90+1 Andrei Cristea caută şi el golul, cu capul, însă mingea se scurge pe lângă stâlpul din stânga lui Stanca.

Min. 89 Zicu iroseşte o ocazie uriaşă de 2-1.

Min. 80 Autobaza lui Cârţu funcţionează perfect. Pandurii se apără cu exactitate, iar Dinamo nu reuşeşte să treacă reduta.

Min. 70 Zicu ratează de la un metru, după un corner pentru Dinamo.

Min. 67 Adrian Cristea inventează un şut din afara careului, Stanca se întinde şi respinge cu vârfurile degetelor, iar mingea loveşte transversala.

Min. 56 Emoţii în Ştefan cel Mare. Mădălin Murgan, de la Pandurii, a rămas inert pe teren după o ciocnire cu un adversar. După ce a primit îngrijiri, Murgan şi-a revenit şi şi-a reluat locul în teren.

Min. 52 GOOOL Pandurii! Oaspeţii egalează prin Cardoso, care a profitat de marcajul aproximativ făcut de fundaşii dinamovişti la o lovitură de col şi a înscris cu capul, de la 6 metri.

Min. 46 S-a reluat jocul pe stadionul Dinamo.

Min. 45 Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 35 Andrei Cristea prinde un şut bun, de la marginea careului, dar Stanca reţine în doi timpi.

Min. 30 Ionuţ Stancu trimite o minge în careul gazdelor, dar apărarea dinamovistă îndepărtează pericolul. Dolha nu a avut de lucru în prima parte a jocului.

Min. 25 Gorjenii cer penalty la o fază la care Boştină a atins mingea cu mâna în propriul careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 14 Andrei Cristea trece pe lângă 2-0. El a trimis cu capul puţin pe lângă vinclu, după o centrare de pe dreapta.

Min. 8 GOOOL Dinamo! Gabriel Tamaş transformă lovitura de la 11 metri. Dinamo - Pandurii 1-0.

Min. 7 Penalty pentru Dinamo. Centralul Cezar Ionescu arată cu uşurinţă punctul cu var, după ce Andrei Cristea a căzut în careu în urma unui duel cu un adversar.

Min. 1 La prima fază a meciului, Alexe ar fi putut deschide scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului, dar Stanca a reţinut sub transversală.

Min. 1 A început meciul.

Înainte de începerea jocului, fotbaliştii dinamovişti au intrat pe teren cu o pânză pe care era imprimat chipul fostului căpitan al "câinilor", Cătălin Hâldan, de la al cărui deces se împlinesc, luni, 9 ani.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri