Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DESCINDERI în Bucureşti şi Teleorman. HOŢII de locuinţe s-au trezit cu mascaţii la ei acasă

Tuesday, 27 May 2014, 08:53 Sursă: REALITATEA.NET

La data de 27 mai a.c., poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., de la D.G.P.M.B. și de la I.P.J. Teleorman, sprijniți de specialiști criminaliști, echipe de intervenții speciale ale Poliției Române și suportul tehnic și operativ al Direcției Operațiuni Speciale, efectuează 23 de percheziţii domiciliare şi pun în executare 28 de mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de tâlhării în locuinţă, furturi şi distrugeri prin incendiere.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi acţionat în grup şi după verificări anterioare ale victimelor, care erau persoane în vârstă, lipsite de apărare şi care deţineau sume de bani.

Patru dintre membrii grupării sunt bănuiţi că, în noaptea de 11 spre 12 februarie a.c., ar fi sustras 8.200 de lei şi 700 de euro, dintr-o locuinţă din judeţul Teleorman, după ce ar fi imobilizat şi lovit un bărbat şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 55 şi 78 de ani.

De asemenea, membrii grupării sunt bănuiţi de comiterea unei tentative de tâlhărie din locuinţă, a două furturi de autoturisme, precum şi de incendierea unui autoturism.

Activitățile se desfășoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Direcției de Investigații Criminale –I.G.P.R. și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea și coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri