Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adriana Săftoiu: Autorități ale statului sunt în complicitate cu rețele de trafic de persoane

Friday, 02 August 2019, 12:29 Sursă: REALITATEA.NET

Adriana Săftoiu amintește în contextul presupuselor crime din Caracal că ”în primele zile, singurul lucru pe care-l făceau instituțiile statului, mai ales în acel moment, STS și MAI era să ne convingă că au acționat regulamentar.

,, Amintiți-vă, foloseau expresia fără sincope. Totul era perfect. Și tot acest castel de nisip pe care au încercat să-l ridice s-a dărâmat în momentul în care au apărut public discuțiile, stenogramele convorbirii dintre Alexandra, operatoarea de la 112 și polițist.

Tot ce se întâmplă până în ziua de astăzi ne arată că aceste instituții dau dovadă și de incompetență, dau dovadă și de o anumită mentalitate, dau dovadă chiar și de teamă, de teama că dacă vor continua în mod serios cu cazul Caracal, vor ajunge în locuri unde nu o să se simtă foarte mulți bine, adică mă refer direct la faptul că nu trebuie excluse rețelele de trafic de persoane și aici, ne place sau nu ne place, există o complicitate între autorități și aceste persoane, iar aceste lucruri se știau”, a spus Săftoiu.

Deputata PNL crede că autoritățile trag de timp în cazul Caracal


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri