Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, audiat în dosarul Colectiv

Friday, 06 December 2019, 08:11 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, la momentul producerii incendiului din Colectiv este audiat la această oră la Parchetul General. 

O primă sentință în dosarul Colectiv va fi pronunțată la 9 decembrie. Decizia magistraților Tribunalului București nu va fi însă, definitivă.

Procurorii au cerut în acest dosar pedepse orientate spre maxim, adică de pînă la 15 ani de închisoare pentru toți inculpații: doi angajați ISU, fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, 3 angajate ale primăriei și pentru cei trei patroni ai Clubului Colectiv.

Nici unul dintre inculpați nu s-a considerat vinovat de cele întîmplate.

În urma tragediei de la Colectiv au murit 64 de oameni. 

ImagineAdaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 09:44:29
johnneil

Acesta este unul din principali vinovati ai acelor momente tragice. Acesta poarta vina pentru moartea unora din acei copii. Oare cum doarme de atunci?

2019-12-06 10:06:07
Peter Thompsn

Din nou nici unul nu este vinovat. Să mori de rîs. Aţi văzut voi Român să recunoască că este vinovat? Ce credeţi domnilor că Români sunt Japonezi? Ei au fost cîndva responsabili, educaţi, aveau cuvînt, acuma sunt tot Români, dar cu eucaţie a la Gospodin Putina. Înainte se spunea, că în faţa unui Român să te apleci, acuma nu dă nimeni doi bani pe ei. Va mai trece multă apă pe Dunăre, să fie apreciaţi şi respectaţi din nou cum au fost cîndva. Iar pentru asta trebuie muncit pe brînci şi investit în educaţie enorm, să le cultivi personalitatea şi mîndria de ROMÂN. Comuniştii au făcut praf ROMÂNIA şi românismul de tot. Foarte mulţi dintre ei ascund, nu vor să spună că sunt Români, DE CE? Ştiţi cumva de ce?.Pentrucă lideri lor, conducerea, ea făcut să nu mai recunoască că sunt ROMÂNI.

Alte articole din: JUSTIŢIE