Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Petrescu se întâlneşte în această săptămână cu oficiali ai Federaţiei Scoţiene

Tuesday, 08 December 2009, 19:25 Sursă: REALITATEA.NET

Unirea Urziceni e în faţa celui mai mare examen din istorie, pentru că meciul de astăzi de la Stuttgart ar putea aduce în premieră o echipă românească în optimile Ligii Campionilor. În Liga Campionilor, sau în Liga Europa, cel mai probabil drumul ialomiţenilor va fi ghidat de un alt antrenor.

Dezamăgit de arbitrajul din Liga I, Petrescu a anunţat recent să vrea să plece în străinătate şi că sunt şanse de 90 la sută să facă acest lucru, încă din această iarnă. După ce a anunţat că este interesat de preluarea băncii tehnice a naţionalei Scoţiei şi şi-a trimis C.V-ul la federaţie, Petrescu mai face un pas în această direcţie.

Site-ul BBC anunţă că Petrescu se va întâlni în a doua jumătate a acestei săptămâni cu oficiali ai Federaţiei Scoţiene. Aceeaşi sursă mai anunţă că \"Bursucul\" ar fi promis că, în cazul în care va fi desemnat selecţioner, îşi va lua un secund scoţian.

Cum Unirea joacă miercuri la Stuttgart, în grupele Ligii, iar luni ialomiţenii vor evolua pe teren propriu cu Poli, cel mai probabil, dacă informaţia este reală, întâlnirea va avea loc undeva între aceste zile.

Dan Petrescu e printre cei 20 de antrenori care şi-au trimis C.V.-ul pentru postul de selecţioner al Scoţiei, naţională care a rămas fără antrenor după ce George Burley a fost demis luna trecută, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. Oficialii britanici au anunţat că o decizie va fi luată până pe 7 februarie, când scoţienii îşi vor afla adversarii din preliminariile pentru CE din 2012.

Totuşi, antrenorul român nu este însă printre favoriţii la preluarea băncii tehnice a Scoţiei. Cele mai mari şanse în opinia specialiştilor din fotbalul scoţian le are managerul lui Dundee United, Craig Levein.  Petrescu i-a impresionat însă pe scoţieni  după ce a câştigat campionatul în România cu Unirea Urziceni, o echipă mică, şi a spulberat Rangers-ul, chiar pe \"Ibrox\", 4-1, în grupele Ligii Campionilor.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri