Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Petrescu: "Ne-a bătut echipa la care joacă atacantul cel mai bun din lume, Luis Fabiano"

Wednesday, 16 September 2009, 22:47 Sursă: NewsIn

"Sevilla are jucători foarte buni. Eu, în cariera mea de jucător, am înfruntat mulţi atacanţi, dar nu am văzut niciunul care să poată face ceea ce a făcut Luis Fabiano în seara asta. Datorită lui, Sevilla a câştigat multe partide. E cel mai bun atacant din lume. Nu vreau să îi neglijez pe ceilalţi jucători, dar Luis Fabiano i-a eclipsat", a spus Petrescu, conform cotidianului AS.

Fostul jucător al lui Chelsea a recunoscut că echipa sa a plătit tribut lipsei de experienţă în Liga Campionilor, dar şi că aştepta mai mult de la jucătorii săi. Petrescu a mai spus că golul marcat de Luis Fabiano în minutele de prelungire ale primei reprize a afectat moralul elevilor săi.

Antrenorul lui FC Sevilla, Manolo Jimenez, a ţinut să dedice victoria în faţa Unirii Urziceni suporterilor. Jimenez a mai spus că se aştepta la un meci dificil, chiar dacă echipa sa a dominat de la un capăt la altul pe Unirea, "echipă care a venit la Sevilla doar cu gândul de a conserva rezultatul iniţial". "Ştiam că nu va fi uşor, pentru că jucătorii lor erau tot timpul în spatele balonului. Sunt mulţumit că nu am primit gol şi că am marcat de două ori împotriva unei echipe interesante din punct de vedere defensiv", a afirmat Jimenez.

Campioana României, Unirea Urziceni, a pierdut, miercuri, meciul de debut în Liga Campionilor în faţa grupării spaniole FC Sevilla, scor 0-2, în deplasare. Sevilla a deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Luis Fabiano (45+1), şi a majorat diferenţa prin Renato (70).
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri