Dan Petrescu a fost suspendat două etape de FRF

Wednesday, 29 July 2009, 13:34 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 6.800 lei pentru protestele şi injuriile adresate arbitrilor care au oficiat meciul dintre Unirea Urziceni şi CFR Cluj, din Supercupa României, informează miercuri site-ul oficial al FRF.

O altă măsură pe care a luat-o miercuri Comisia de Disciplină a fost suspendarea pentru o etapă a jucătorului Ciprian Deac (CFR Cluj) şi amendarea acestuia cu 740 lei, pentru cumulul a două cartonaşe galbene luate în meciul cu Unirea Urziceni, din Supercupa României.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că decizia Comisiei de Disciplină de a-l suspenda două etape pe Dan Petrescu este corectă, însă a completat că i se pare ciudat că brigada de arbitri care a condus partida cu CFR Cluj va fi judecată ulterior.

"Nu am nicio îndoială, decizia Comisiei de Disciplină este una regulamentară. Totuşi, nu este normal să se judece efectul înaintea cauzei. Dan Petrescu a protestat pentru că arbitrul Georgian Ionescu a greşit. Culio şi Cadu, care trebuiau eliminaţi, nu au fost încă judecaţi, la fel ca şi arbitrul partidei. Mă întreb, nu este ceva în neregulă?", a spus Stoica. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri