Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Curtea de Apel Cluj l-a arestat şi pe al treilea reţinut în dosarul permiselor false

Friday, 27 March 2009, 12:31 Sursă: NewsIn

Agentul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înamtriculări Vehicule (SPCRPCIV) Cluj, Daniel Popoţa şi Cornel Ilea, directorul unei şcoli de şoferi rămân şi ei în arest.

"Instanţa a decis admiterea recursului DNA şi eliberarea unui mandat de arest preventiv pe numele lui Abrudan Iacob. Recursurile celorlalţi inculpaţi au fost respinse. Decizia este definitivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, judecătoarea Claudia Ilieş.

Tribunalul Cluj a decis în data de 18 martie arestare preventivă pe 29 de zile a Danielei Popuţa - agent serviciu înmatriculări, acuzată de luare de mită în formă continuată - şi a lui Cornel Ilea - director şcoala de şoferi "Auto Ilea", acuzat de trafic de incluenţă şi complicitate la luare de mită - şi i-a interzis lui Iacob Abrudan părăsirea ţării pe o perioadă de 30 de zile.

Inculpaţii arestaţi au făcut recurs, care a fost respins vineri de Curtea de Apel Cluj, iar procurorii anticorupţie au declarat şi ei recurs, instanţa clujeană fiind de acord că Abrudan trebuie arestat preventiv. 

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri