Cupa României - Lăcătuş: "Ne apropiem cu paşi mici către obiectivul nostru, finala"

Tuesday, 27 October 2009, 20:21 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"Sunt bucuros de acest rezultat, pentru că ne apropiem cu paşi mici către obiectivul nostru, finala Cupei României. Cred că a fost un joc echilibrat, în care Gaz Metan a avut totuşi mai multe şanse de a înscrie. E o echipă care pune presiune pe adversar, dar şi noi puteam închide jocul în partea a doua. Şi noi am avut câteva şanse, dar de fiecare dată a lipsit ultima pasă. Îmi felicit jucătorii pentru victorie, sper să fie serioşi în continuare şi să nu creadă că s-a încheiat campionatul sau cupa", a spus Lăcătuş.

Fostul internaţional i-a reproşat la finalul partidei omologului său pe de banca Mediaşului că jucătorii gazdă nu au rămas după fluierul final pe teren pentru a-i aplauda pe adversari, aşa cum prevede regulamentul FRF. "Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, dar nu am ştiut. Nu e normal ce s-a întâmplat, îmi cer scuze în numele lor", a motivat Pustai.

Tehnicianul gazdelor, Cristian Pustai, consideră că echipa sa a practicat un joc satisfăcător, dar, la fel ca în ultimele meciuri, i-a lipsit golul. "Pot spune că am evoluat bine, dar nu am reuşit să înscriem. Am primit din nou un gol uşor, la singurul lor şut pe poartă", a opinat acesta.

Pustai s-a declarat nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin şi crede că arbitrii ar trebui amendaţi la fel ca şi fotbaliştii. "Încep să mă obişnuiesc cu meciurile contra Vasluiului, sunt cam multe coincidenţe. Anul trecut am răbufnit după un meci cu Vaslui, de la Mediaş. Nu se poate ca numai noi să fim pedepsiţi, iar arbitrii să nu păţească nimic atunci când greşesc. Aş vrea să văd când un arbitru va plăti două sau trei baremuri Federaţiei pentru greşelile pe care le face. Noi suntem penalizaţi când protestăm. Poate că dacă ar plăti financiar, ar fi mai atenţi. Nu se poate să primească Eric cartonaş galben în minutul 7, iar, mai apoi, aceleaşi faulturi să nu fie sancţionate la fel. În repriza a doua, a mai scos cartonaşele. Să greşeşti e omeneşte, dar să perseverezi în greşeală e diabolic. Nu-i reproşez nimic lui Augustus Constantin, ci doar îmi exprimam o dorinţă ca arbitrii să plătească atunci când greşesc", a declarat antrenorul Mediaşului.

FC Vaslui a înregistrat a patra victorie consecutivă cu Marius Lăcătuş pe bancă, marţi, scor 1-0, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, în optimile de finală ale Cupei României şi s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri