Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Croitoru: Eu încerc să seduc partidele, spre deosebire de Klaus Johannis care are deja susţinerea lor

Thursday, 15 October 2009, 18:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu încerc să seduc partidele, spre deosebire de domnul Klaus care are deja susţinerea lor", a precizat Lucian Croitoru, la un post de televiziune.

"Am să încerc să arăt tuturor liderilor de partide că situaţia din România de acum, caracaterizată de criză economică profundă, care face ca foarte multă lume să sufere, are nevoie de o conducere foarte centrată pe problemele economice urgente ale României. După discuţiile pe care le vom avea, uitându-ne la cifre şi la argumente, poate reuşesc să-i conving", a declarat Lucian Croitoru.

Lucian Croitoru a mai spus că încă nu-i cunoaşte pe reprezentanţii partidelor pentru runda de negocieri de vineri şi nu consideră importantă locaţia acestor întrevederi, deşi i-a fost oferit un birou propriu în Palatul Victoria.

"Eu voi solicita începerea acestor consultări şi cred că liderii partidelor vor spune cine sunt cei mai potriviţi pentru aceste negocieri. La Guvern am un birou, cred că la etajul doi. Dacă doresc să vină aici, sunt bineveniţi, dacă nu, sunt dispus să mă deplasez la locul unde se va stabili întâlnirea", a explicat premierul desemnat.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri