Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristi Borcea: Dinamo a meritat victoria

Thursday, 19 November 2009, 21:44 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, că echipa sa a meritat victoria cu Astra şi că este mulţumit de faptul că atacanţii îşi crează multe ocazii.

\"Terenul a fost extrem de greu, dar Dinamo a câştigat pe merit. Îi felicit pe fotbaliştii lui Ţălnar pentru că au jucat cu suflet. În semifinale avem numai adversari de valoare. Indiferent de adversar, meciurile tur-retur ne avantajează. Pe mine mă mulţumeşte faptul că ne creăm foarte multe ocazii. Am ratat foarte mult totuşi în repriza a doua, o ocazie la fiecare două minute. În momentul de faţă nu avem nicio ofertă pentru nici un jucător. Pulhac trebuie să se liniştească şi să joace ce ştie mai bine pentru că nu are nicio ofertă. Noi când l-am dat pe Osvaldo Miranda îi aveam pe Niculae, Claudiu Niculescu şi alţii. Vom avea nevoie de el pentru a ne îndeplini obiectivul şi probabil va reveni din iarnă la echipă\", a declarat Cristi Borcea la GSPTV.

Dinamo a câştigat, joi, scor 2-1, partida cu Astra Ploieşti, disputată în deplasare, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri