Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crin Antonescu: Pentru mine, o finală Geoană-Băsescu nu are sens, pentru că e o afacere de familie

Thursday, 09 July 2009, 18:42 Sursă: REALITATEA.NET

Crin Antonescu a afirmat că este din ce în ce mai convins că va câştiga alegerile prezidenţiale "în condiţiile eşecului actualei puteri politice".

"Sunt sigur că voi câştiga pentru că Traian Băsescu a dezamăgit şi a deziluzionat o întreagă naţiune", a afirmat liderul PNL.

Legat de posibila candidatură a lui Sorin Oprescu, Crin Antonescu a răspuns evaziv.

"Dacă Sorin Oprescu va candida, competiţia ar căpăta interes şi cred că s-ar schimba doar puţin regulile jocului, nimic mai mult", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a comentat şi scandalul Ridzi şi crede că Traian Băsescu e responsabil.

"Dincolo de cazul Ridzi în care vorbim de o sumă risipită sau delapidată, am constatat că preşedintele Traian Băsescu lucrează cu două chipuri şi cu două legi, şi exemplul cel mai elocvent este cel al ministrului Teodor Atanasiu care a fost demis la o acuzaţie a doamnei Săftoiu, iar acum, în acest scandal tace mâlc şi aplică o altă lege şi un alt tratament şi o altă măsură", a acuzat Crin Antonescu în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

Crin Antonescu: Dacă voi ajunge preşedinte, se va schimba şi Guvernul

Crin Antonescu a afirmat că odată cu schimbarea preşedintelui, va fi schimbat şi guvernul, dar nu de către preşedinte.

"Sunt convins că odată cu schimbarea preşedintelui va fi schimbat şi guvernul, şi sper ca viitorul guvern să fie condus de un tehnocrat. Nu eu voi schimba guvernul pentru că nu am aceste prerogative, dar după căderea lui Băsescu, PSD şi PD-L nu vor mai însemna mare lucru în actualul Guvern", a concluzionat liderul PNL.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri