Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Controlor de autobuz din Iaşi, ameninţat cu arma de prietenii unui bărbat prins fără bilet

Tuesday, 20 October 2009, 13:58 Sursă: NewsIn

Potrivit jandarmilor, trei controlori RATP au surprins un ieşean fără bilet în autobuz şi i-au cerut să se legitimeze. Acesta a refuzat şi a sunat la nişte prieteni care, cu ajutorul unei maşini de teren, au blocat autobuzul în următoarea staţie.

"La acel moment, un individ din maşina de teren a intrat în autobuz şi l-a ameninţat pe un controlor cu un pistol la tâmplă. Ulterior, bărbatul care a fost prins fără bilet a coborât şi a mers la maşina de teren, după care au dispărut. După circa 30 minute, jandarmii au descoperit maşina în apropiere de campusul Tudor Vladimirescu. Trei persoane au fost reţinute şi duse la poliţie pentru audieri", a declarat, Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Iaşi.

Subinspectorul Virginia Pralea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, a precizat că pistolul folosit în incident avea dimensiunile unei arme de tip Macarov, dar era de jucărie."Un tânăr de 29 de ani a fost cel care a ameninţat cu arma, iar pe numele lui va fi întocmit un dosar penal pentru ultraj şi ameninţare", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, subinspector Virginia Pralea.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri