Condescu: "Mircea Sandu încearcă toate şiretlicurile, dar avem dreptatea de partea noastră"

Wednesday, 23 September 2009, 14:42 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"Acum văd că nu ne programează, dar până acum ziceau că ne dezafiliază. Se rezolvă toate cu luptă, de ce nu au curaj să ne dezafilieze? Nu o să ajung la niciun acord cu Dinamo pentru că avem dreptatea de partea noastră. Dacă acceptăm chestii de genul ăsta, nu mai ştim pentru ce luptăm", a comentat Condescu decizia Comisiei de Disciplină a LPF de a nu programa formaţia gorjeană până nu plăteşte datoria de un milion de euro către Dinamo, în cazul Ilie Iordache.

Oficialul susţine că preşedintele FRF, Mircea Sandu, face tot posibilul pentru a elimina formaţia pregătită de Sorin Cârţu din competiţie. "Mircea Sandu se lăuda că ne dezafiliază, acum nu se mai bate cu pumnul în piept? Acum încearcă şiretlicuri care se practică într-o lume cu mafioţi, cu şantaj. Într-o lume normală nu s-ar întâmpla aşa ceva", a afirmat acesta.

Pandurii Tg. Jiu nu a fost programată în etapa a 8-a a Ligii I, din cauza datoriei de 1 milion de euro pe care o are faţă de clubul Dinamo, în urma cazului Ilie Iordache.

Gorjenii au termen până joi, la ora 14.00, să plătească datoria către formaţia din Ştefan cel Mare, în caz contrar urmând să nu poată evolua în partida din etapa a 8-a cu Oţelul Galaţi, care ar trebui să se dispute duminică, de la ora 16:00, la Târgu Jiu.

Dinamo a avut câştig de cauză la Comisiile LPF în cazul transferului lui Ilie Iordache, iar clubul Pandurii a fost obligat să le achite alb-roşiilor 1 milion de euro.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri