Condescu îl acuză pe Alexandru Tudor de viciere de rezultat

Saturday, 21 March 2009, 19:48 Sursă: REALITATEA.NET

"A fost o viciere de rezultat. Am avut două penalty-uri neacordate şi o eliminare în plus pentru ei, în minutul 79, la faza în care Nae Constantin l-a accidentat pe Raskovic. Se impunea penalty şi eliminare pentru Constantin. Alexandru Tudor ne-a scos doctorul de pe teren în momentul în care Raskovic era căzut inconştient. A pus viaţa unui om în pericol. Este inconştient, are probleme, nu ştiu ce e cu el, vrea doar să se dea în spectacol", a spus Condescu la finalul partidei.

Tudor a intrat şi în gura tehnicianului formaţiei gorjene, Sorin Cârţu, care a fost, însă, mai puţin vehement decât Condescu. Cârţu l-a criticat pe arbitrul Alexandru Tudor pentru faptul că nu a prelungit cel puţin cinci minute meicul cu FC Braşov. "Băiat valabil Tudor, nu s-a văzut că nu a mai vrut să ne lase să jucăm. A vrut el să se termine 0-0 să nu se supere lumea. Păi cinci minute a stat numai salvarea pe teren, minim cinci minute plus schimbările. Am jucat ca pe vremea mea când la 90 de minute fix se oprea meciul. Părerea mea faţă de Tudor se ştie, e numărul unu, e arbitrul cel mai bun şi când o face nu o face intenţionat ci din încăpăţânarea şi figurile lui", a spus Cârţu, care s-a declarat mulţumit de faptul că echipa gorjeană a obţinut primul punct din acest retur, cu toate că a calificat rezultatul de egalitate ca fiind "injust".

Înaintea meciului cu FC Braşov, Cârţu şi jucătorii săi au fost la o mănăstire. "I-am dus şi la biserică înainte de meci, dar poate nu este anul celor care sunt credincioşi şi cred în Dumnezeu, e anul lui 666".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri