Concertul AC/DC în România nu va mai avea loc

Tuesday, 14 April 2009, 18:29 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
AC/DC NU mai vine în România! Anunţul potrivit căruia AC/DC ar fi fost unul dintre capetele de afiş ale Bucharest Rock Arena era neadevărat, se arată într-un comunicat al celebrei trupe rock australiene. Totodată, festivalul, cel mai mare eveniment de gen anunţat a se desfăşura la finele lunii mai în Capitală, nu va mai avea loc.

"Organizatorii din România au prezentat fals faptul că AC/DC va participa la festivalul Bucharest Rock Arena, ce ar avea loc pe 30 şi 31 mai, 2009", se arată într-un comunicat al trupei.

Trupa îşi desfăşoară cu succes turneul "Black Ice World Tour", aflându-se în prezent în Marea Britanie. Trupa va avea alte 20 de concerte în Europa, înainte de a se întoarce în SUA, pe 28 iulie.

Organizatorii, un grup de oameni de afaceri din Israel, au anunţat că festivalul va fi amânat, iar AC/DC, anunţată cu surle şi trâmbiţe nu va mai concerta la Bucureşti. Potrivit agenţiei One Event care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, întreg evenimentul nu mai are şanse să se întâmple.

Asta după ce biletele au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool, se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele.

Cristian Busuioc, manager One Event a declarat:  "Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool".

Bucharest Rock Arena, cel mai mare eveniment de gen anunţat a se desfăşura la finele lunii mai în Capitală, organizat de One Event şi Play Cool, nu va mai avea loc, iar câştigurile rezultate din vânzarea biletelor, în valoare totală de 250.000 euro, vor fi returnate cumpărătorilor începând de miercuri, a spus Andrei Tuturuga, managerul firmei Ticket Point.

Cei interesaţi pot recupera contravaloarea biletelor la punctele de vânzare din cadrul librăriilor Diverta, iar persoanele care au achiziţionat bilete online trebuie să se adreseze reprezentanţilor site-ului ticketpoint.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri