CM: România-China, în primul meci din grupa a II-a principală! Vezi toate adversarele \"tricolorelor\"

Thursday, 10 December 2009, 17:02 Sursă: REALITATEA.NET

În urma meciurilor de joi s-au aflat şi ultimele echipe calificate în cele două grupe principale ale C.M. România va face parte din cea de-a doua grupă, iar primul adversar al \"tricolorelor\" este echipa gazdă, China.

Adaugă părerea ta

România a pierdut la limită joi în faţa Norvegiei, 24-25, dar naţionala noastră era deja calificată în grupa principală. Grupele preliminare s-au încheiat, iar primele trei clasate din fiecare grupă s-au calificat mai departe în cele două grupe principale de la Mondiale.

Echipele calificate în cele două grupe principale:

Grupa A: Danemarca (10 puncte), Franţa (6 puncte), Germania (6 puncte).

Grupa B: Rusia (10 puncte), Austria (6 puncte), Angola (6 puncte).

Grupa C: Norvegia (10 puncte), România (8 puncte), Ungaria (6 puncte).

Grupa D: Spania (10 puncte), Coreea de Sud (8 puncte), China (6 puncte).

Echipele calificate din grupele preliminare A şi B formează grupa principala I, iar cele calificate din grupele preliminare C şi D formeaza grupă principala II, în care se află şi România.

Clasamentul grupei a II-a principale:

1.Norvegia 4 p
2. Spania 4p
3. ROMÂNIA 2p

4. Coreea 2p
5. Ungaria 0
6. China 0 p.

Primul meci al \"tricolorelor\" este programat sâmbătă, de la ora 11.15, în compania Chinei.  Duminică, de la aceeaşi oră, România va întâlni Spania, iar marţi, de la 15.00, elevele lui Radu Voina vor întâlni Coreea de Sud. Echipele care au făcut parte din aceeaşi grupă în prima rundă nu se vor mai întâlni în această etapă a competiţiei.

Partidele din etapele a II-a şi a III-a din grupele principale se vor juca în 13 şi 15 decembrie.

Echipele clasate pe primele două locuri în cele două grupe principale se califică în semifinale, care vor avea loc pe 18 decembrie. Finalele C.M. de handbal din China au loc pe 20 decembrie.