Ciolacu, reacție dură după ce Orban a anunțat că majorarea pensiilor nu este 100% sigură

Monday, 20 January 2020, 13:16 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ciolacu susține, printre altele, că în acest context, PNL ar trebui "dat jos de la putere".

"In nicio tara civilizata din lumea asta, in care oamenii au o educatie economica, civica si nu numai, daca vine un partid si spune ca nu va respecta o lege pe care tot acel partid s-a jurat ca a bugetat-o prin proiectul pe care si-a angajat raspunderea, partidul acela nu mai este luat in serios, ci este dat jos de la putere. Imediat!

Pentru ca orice roman care stie ca EL ARE OBLIGATIA DE A RESPECTA LEGILE TARII nu poate tolera ca tocmai cei care conduc tara sa fie cei care nu respecta legile.

Legile sunt facute pentru a fi respectate. De toata lumea, inclusiv de cei care - vremelnic! - conduc destinul Romaniei.

Evolutia incasarilor si a economiei depinde de competenta Guvernului. Te pricepi, stai la guvernare, nu te pricepi, pleci acasa. Dar nu sacrifici legi si oameni. Nu faci anticipate ca sa-i pacalesti ca vei respecta legile dupa. Romanii trebuie sa stie ca ANTICIPATE = AUSTERITATE!", a scris liderul PSD pe contul sau de Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 13:50:45
Iulia mihai

Uităm că toți suntem vremelnici . Vine ziua în care regretăm că am fost mincinoși, slabi sau supuși interesului de gașcă . Plătim individual .

2020-01-20 16:27:42
Constantin Gadea

GAURA LA BUGET DE 51 MILIARDE DE LEI. ASTA A ANUNTAT MINISTRUL DE FINANTE, PE POSTURILE DE TELEVIZIUNE. Mai fratilor, nu va alarmeaza aceasta instiintare, care trebuie sa cutremure intreaga populatie a Romaniei ? Noi avem servicii secrete sau sunt doar cu numele ? Noi avem Justitie, in care sa ne incredem toti, sau o Justitie situata la cheremul PSD ? Politistii, in exercitarea functiunii sub comanda doamnei Carmen Dan, ne-au aparat pe toti, ori au asigurat conditiile in care pesedistii si-au facut de cap cum au vrut in tara asta, dupa alegerile parlamentare din decembrie 2016 ? Daca ministrul de finante actual a anuntat public, ca exista o gaura la Buget de 51 miliarde de lei, Guvernul Orban este obligat sa sesizeze Parchetul General, pentru anchetarea si trimiterea in judecata a faptuitorilor gasiti vinovati si raspunzatori de uriasa suma de bani gasita lipsa la Buget de catre Guvernul Orban.

Alte articole din: Ultimele Stiri