Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CFR Cluj nu vrea arbitri străini la jocul cu FC Timişoara, Iancu îi critică pe ardeleni

Monday, 19 October 2009, 17:42 Sursă: NewsIn

"Motivul invocat de CFR Cluj vine să susţină şi să întărească un interes parşiv. Se naşte întrebarea: în beneficiul cui sunt consecvenţi domnii de la CFR? Al arbitrilor plătiţ i din baremul obligatoriu pentru prestaţiile proaste sau interesate, ca apoi, în baza principiului invocat, pentru care au şi votat în CEx al FRF aceştia să fie mai 'maleabili' când fluieră un meci al clujenilor? Sau pentru ca membrii CCA să se vadă obligaţi a fi solidari cu interesele lor ca răsplată pentru ataşamentul faţă de cauza arbitrajului românesc?", se arată în mesajul lui Marian Iancu.

Oficialul formaţiei de pe Bega a afirmat că situaţia creată de CFR Cluj "complică normalitatea în care ar trebui să se joace partida din etapa a 11-a". "Am fi imbecili să credem că ardelenii sunt apăsaţi de faptul că sunt responsabili în faţa opiniei publice. Nu ar fi pentru prima oară când, aroganţi, ar sfida pe toată lumea gândind că scopul scuză mijloacele. Am avut dreptate în acea finală de Cupa României, iar atunci am ieşit şifonaţi. Preşedintele Mureşan, prin poziţia în CEx, pe noi nu ne reprezintă şi, sincer, mă întreb: oare pe cine? Un lucru e sigur: pe ei, pe...", a conchis Iancu.

Marian Iancu a declarat că a cerut arbitrii străini la partida cu CFR Cluj, din etapa a 11-a a Ligii I, dar ardelenii nu au fost de acord cu acest demers. Partida dintre CFR şi FC Timişoara se va disputa duminică, de la ora 21:45.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri