Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Cele mai frumoase fotografii cu animale, săptămâna 15-21 iunie 2009

Monday, 22 June 2009, 17:31 Sursă: REALITATEA.NET

Vi-l prezentăm pe celebrul wallaby albinos, de la Kosciuszko National Park din New South Wales, Australia, dar şi pe cei trei pui de tigru alb bengalez născuţi la zoo din Guiyang, China. Vă lăsăm pe voi să decideţi care este cel mai scump dintre ei!

Nu vă grăbiţi cu aprecierile, pentru că mai avem un candidat: alt tigruţ alb ca zăpada, Sonja. Micuţa tigroaică este o aventurieră: toată ziua explorează ţinuturile ţarcului său de la zoo Arizona.

Şi pentru că vorbim de feline, vi-l aducem pe leopardul supărat din Indonezia şi cei trei leoparzi mici care s-au mutat în SUA, la zoo Washington şi Nashville. 

Mai avem încă trei pui de tigru Amur ce au ieşit pentru prima oară în public, în faţa căsuţei lor din Scoţia.

Vă spuneam la început despre Fabio Cannavaro şi prietenia sa cu un leu. Fotbalistul italian, mare iubitor de animale, s-a lăsat "păpat" de un pui de leu, în timpul vizitei sale la Lion Park din Randburg, Africa de Sud. 

Dacă vreţi să vedeţi şi alte fotografii superbe cu animale, vă invităm să vizionaţi galeria noastră. Aici veţi mai găsi, printre altele, un morman de crocodili, un căţel rasta şi un veveriţoi roşu!

 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri