Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cei doi tineri suspecţi de noua gripă internaţi la Timişoara vor fi externaţi

Wednesday, 27 May 2009, 12:46 Sursă: NewsIn

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Dorin Vancea, a declarat miercuri că au venit rezultatele analizelor de laborator, de la Bucureşti, şi că cei doi nu au gripă porcină, urmând să fie externaţi.

O tânără de 19 ani şi soţul ei, un cetăţean spaniol de 22 de ani, au fost internaţi, marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, ei fiind suspecţi de gripă porcină. Cei doi se întroceau din Spania şi aveau simptomele unei răceli, dureri de cap, roşu în gât şi stări de vomă. 

"Un cetăţean spaniol cu soţia lui, care este româncă au intrat în ţară, pe la o vamă din judeţul Timiş şi pe tot parcursul drumului au ţinut geamurile deschise. De teamă, de spaimă să nu răcească s-au gândit preventiv să meargă la doctor. Ei locuiesc în Spania", a declarat, marţi, corespondentului NewsIn, prefectul Mircea Băcală.

Cei doi soţi au chemat ambulanţa să îi transporte la spital. "Au fost aduşi la noi (n.r, Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara), într-un salon special amenajat, li s-au recoltat două ture de analize şi au fost transmise la laboratorul din Bucureşti. Mâine (n.r, miercuri) avem rezultatele", a declarat directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Dorin Vancea.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri