Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ceahlăul a obţinut prima victorie în Liga I, cu Gaz Metan

Saturday, 22 August 2009, 16:45 Sursă: REALITATEA.NET

Dincolo de faptul că nu reuşise să câştige niciun meci în primele trei etape, Ceahlăul era pe zero şi la rubrica goluri marcate. Iar lucrurile nu păreau să se schimbe, dat fiind faptul că prima repriză a reprezentat o dominare continuă a gazdelor. Lucrurile s-au schimbat, însă, chiar înainte de pauză.

După ce Nohai a scos de pe linia porţii o minge trimisă de Bădescu (40), Gaz Metan a primit lovitura ce s-a dovedit a-i fi fatală în acest meci chiar înainte de pauză, când Fabron a marcat cu capul (45), profitând de o greşeală a defensivei gazdelor. Acuzând golul, medieşenii ar fi putut intra la vestiare cu un dezavantaj de două goluri, însă Doicaru a lovit doar bara, iar apoi a avut un gol anulat pentru ofsaid.

La reluare, tinerii de la Ceahlăul au jucat fără complexe, iar gazdele au alergat haotic după gol, încercând încă o revenire ca în meciurile cu Universitatea Craiova şi Internaţional Curtea de Argeş. Numai că de această dată figura nu a mai ţinut, ba, mai mult, oaspeţii au marcat pentru 2-0, prin Cristinel Gafiţa (88), şi au obţinut prima victorie de la revenirea în primul eşalon.

Înaintea partidei, Cristian Pustai a primit din partea observatorului trofeul fair-play dedicat tehnicienilor pentru ediţia trecută a Ligii I.

 

CASETA TEHNICĂ

GAZ METAN MEDIAŞ - CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 0-2 (Vinicius Fabron 44, Gafiţa 88)

Gaz Metan: Vâtcă - Nohai, Z. Markovic (Fl. Lazăr 42), Hoban - Todea, Kubala - Dudiţă, Eric (Alex Muntean 63), Pârvulescu - Silvăşan (Sabou 69), Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Ceahlăul: Roheţki - Burlacu, Forminte, Achim, Barna - Bădescu, Achim, Cebotaru (Tudose 90+1), Onciu - Vinicius Fabron (Ferariu 84), Doicaru (Gafiţa 65). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Todea 17, Fl. Lazăr 85 / Burlacu 30, Achim 61, Gafiţa 67, Fabron 75

Arbitri: Alexandru Tudor - Adrian Vidan, Mugurel Velicu

Stadion: Gaz Metan; Spectatori: 3.500

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gaz Metan Mediaş - Ceahlăul, scor 0-2.Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri