Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai neagră suspiciune, confirmată. Incendiile din Grecia, pornite de ”o mână criminală”

Friday, 27 July 2018, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

Nikos Toska, adjunct al ministrului Apărării de la Atena, susţine că există indicii şi semne că incendiile devastatoare de vegetaţie din Grecia au fost declanşate intenţionat, informează site-ul agenţiei Dpa, citată de Mediafax.

"Există indicii care ne conduc către această idee", a declarat oficialul grec, care a adăugat: "Nu sunt doar indicaţii, ci semne, de incendiere premeditată".

''Există declaraţii ale martorilor, dar nu pot spune mai multe acum'', a adăugat Toskas în conferinţa de presă, desfăşurată la Atena, la care au mai participat purtătorul de cuvânt al guvernului grec, Dimitris Tzanakopoulos, şi membri ai conducerii poliţiei naţionale.

Nikos Toskas a accentuat faptul că incendiile au fost agravate de condiţiile meteorologice particulare, cu un vânt puternic, a cărui viteză de 120 de kilometri pe oră a fost cea mai mare înregistrată în ultimii opt ani în Grecia.

Toate incendiile care reprezentau o ameninţare pentru comunităţi au fost stinse până joi după-amiază, au informat autorităţile din Grecia.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri