Ce au în comun cei mai noi “dezertori” din PSD: datorii uriaşe

Monday, 14 December 2009, 16:11 Sursă: REALITATEA.NET

Deputaţii PSD Gabriel Tiţa Nicolaescu şi Răzvan Ţurea şi-au anunţat luni “transferul” din rândurile social-democraţilor în cele ale grupului parlamentar al independenţilor din Parlament, grup condus de fostul general PSD Gabriel Oprea, cel desemnat ministru de Interne în guvernul PD-L Liviu Negoiţă.  De altfel, grupul independenţilor a fost curtat în aceste zile pentru a susţine un guvern format în jurul democrat-liberalilor.

Nicolaescu şi Ţurea mai au ceva în comun, nu doar dezertarea din rândurile social-democraţilor. Sunt la primul mandat în Parlament şi până la această oră nu s-au făcut remarcaţi mai cu nimic în Legislativ. Ţurea a semnat alături de mai mulţi parlamentari două iniţiative legislative şi a luat o singură dată cuvântul, într-un an întreg, în plen. Timp de 34 de secunde, când a depus jurământul.

Posesor al mai multor terenuri agricole şi intravilane în judeţele Dâmboviţa şi Prahova (acolo unde şi a fost ales deputat), Ţurea este dator vândut, conform declaraţiei de avere postate pe site-ul Camerei: până în 2038 are de rambursat 360.000 de euro, iar până în 2018, alţi 110.000 lei.

Tiţa Nicolaescu a vorbit ceva mai mult: de trei ori, în total cinci minute. Are şi patru iniţiative legislative la activ, plus alte patru interpelări. Şi Nicolaescu e îngropat în datorii. În total 118.000 euro până în 2023.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri