Cătălin Tolontan: Prejudiciul total al MTS s-a dovedit a fi de 800.000 de euro. VEZI VIDEO

Tuesday, 07 July 2009, 20:22 Sursă: REALITATEA.NET

Cătălin Tolontan a afirmat că a luat marţi parte la întâlnirile comisiei şi s-a lovit de "atitudini dubioase".

"La un moment dat, membrii comisiei voiau să se ridice şi să plece când a venit momentul să se vorbească despre firmele implicate şi s-a adus în discuţie şi numele lui Dan Voiculescu, dar,  până la urmă, membrii comisiei s-au adunat la loc, pentru că, şi-au dat seama că dacă nu dau până joi un verdict, comisia se va desfiinţa conform procedurilor", a declarat Cătălin Tolontan.

Recent, Tolontan a declarat în faţa membrilor Comisiei, că banii de la Ministerul Tineretului s-au dus către firma Artisan în două dintre contracte (pentru evenimentele din Bucureşti şi cele din ţară), şi apoi către firma Mark într-unul dintre contracte (pentru evenimentele de la Costineşti), în acest caz banii ajungând tot la firma Artisan, pentru că aceasta a fost subcontractată de Mark.

"De la firma Artisan, banii s-au dus către Loco, o firmă de publicitate specializată printre altele în cumpărarea de media, numită şi shop de media. De acolo, banii s-au dus către regiile de vânzări de publicitate ale televiziunilor implicate, respectiv Clir pentru trustul Intact şi DBV Media pentru Realitatea TV", a adăugat ziaristul. 

Citeşte aici mai multAlte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri