Casa Albă le-a dat jurnaliştilor numărul unei linii erotice, spunând că le va răspunde Clinton

Friday, 03 April 2009, 11:42 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
Casa Albă a anunţat jurnaliştii că organizează o conferinţă de presă telefonică cu secretarul de stat Hillary Clinton şi un consilier al lui Obama, dar la unul dintre numerele de telefon furnizate a răspuns o linie erotică, relatează AFP.

"Ai dorinţe ascunse? Vrei să vorbim murdar? Eşti acolo unde trebuie, la fetele de la revista Swank" - spunea o voce languroasă de femeie la numărul la care Clinton şi un consilier al lui Obama ar fi trebuit să dea lămuriri despre summitul NATO.

Casa Albă nu a explicat cum a fost posibil ca jurnaliştilor să li se dea numărul unei linii erotice, în locul celui al lui Clinton şi generalului James Jones.

"Avem multe dosare importante de rezolvat de azi", a replicat prin e-mail un purtător de cuvânt al Casei Albe, Thomas Vietor, când i s-au cerut explicaţii pentru această greşeală. "Nu am apelat numărul despre care vorbiţi", a adăugat el. "Fiţi drăguţ şi sunaţi la asemenea numere în timpul dumneavoastră liber".

Jurnaliştii au reuşit în cele din urmă să discute cu Hillary Clinton şi generalul Jones apelând un număr plătit care le fusese comunicat odată cu celălalt.

CNN explică incidentul prin faptul că un asistent a scris greşit numărul de telefon şi precizează că asemenea întâmplări au avut loc şi în timpul administraţiei precedente. În 2007, cei care încercau să apeleze o linie verde pentru cei care nu-şi mai puteau plăti ipotecile au nimerit la o linie verde de educaţie creştină.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri