Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Casa Albă a trimis, fără să vrea, spam

Monday, 17 August 2009, 10:06 Sursă: NewsIn

"Implementăm măsuri pentru a face înscrierea pentru primirea de emailuri mai clară, inclusiv pentru a împiedica organizaţiile neguvernamentale să înscrie oameni pe listele noastre fără permisiunea lor, atunci când transmit petiţii sau alte mesaje în scop individual", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Nick Shapiro.

După ce Fox News a prezentat mai multe persoane care au primit emailuri din partea Casei Albe fără să vrea, administraţia prezidenţială a stabilit că organizaţiile neguvernamentale, de stânga sau de dreapta, ar fi putut să transmită adresele de mail fără ca persoana vizată să ştie.
De exemplu, un ONG este posibil să fi trimis la adresa WhiteHouse.gov câte un comentariu din partea fiecărei persoane care a semnat o petiţie online, iar Casa Albă a înregistrat adresele de mail.

"Lista Casei Albe este formată din adrese de email obţinute numai prin intermediul site-ului Casei Albe. Casa Albă nu cumpără, încarcă sau preia nicio altă listă. Toate emailurile provin de pe site-ul Casei Albe, pentru că nu avem niciun interes să trimitem mail cuiva care nu vrea să primească", a adăugat el.
Pentru a nu mai primi emailuri, utilizatorii trebuie să îşi retragă numele pe listă, folosind linkul de la sfârşitul mesajului electronic, a precizat purtătorul de cuvânt.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri