Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Capello pune presiune pe Beckham

Wednesday, 16 December 2009, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

În Statele Unite campionatul s-a închiat de mult, astfel că singurul mod în care David Beckham se poate menţine în formă este miuţa din spatele casei. Situaţia nu poate  continua - starul lui Los Angeles Galaxy ştie că are nevoie de jocuri în picioare  pentru a putea visa la o participare în teren la Mondialul african din 2010.

\"Număr zilele rămase până când  voi putea din nou îmbrăca tricoul lui Milan. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în Liga Campionilor şi în Serie A şi cred că putem să-i ajungem pe cei de la Inter. Mă simt o parte a acestei echipe şi voi juca pe orice post va fi nevoie, când mi-o va cere antrenorul. Capello mi-a pus în vedere că ar trebui să joc bine la Milan dacă îmi doresc un loc la Cupa Mondială.\" a declarat, marţi, Beckham pentru Sky Sports.

Necazurile se ţin lanţ pentru fotbalist: Beckham a pierdut la penalty-uri titlul în America, iar marţi a primit şi vestea că academia sa de fotbal s-ar putea închide, datorită unor probleme cu închirierea bazei sportive.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri