Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bonetti: Dacă am avea linişte, am juca şi mai bine

Sunday, 23 August 2009, 20:37 Sursă: REALITATEA.NET

"Echipa este obişnuită cu presiunea, dar e păcat că ea există. Dacă am avea linişte, am putea juca mult mai bine. Dar trebuie să acceptăm această atmosferă. Mă bucur că Marius Niculae a marcat într-un meci atât de important. Am încredere în Marius ca în toţi jucătorii. El e un exemplu prin spirit, determinare şi calităţi", a spus Bonetti.

Tehnicianul italian a refuzat să vorbească despre derby-ul din etapa viitoare, cu Steaua, afirmând că în prezent se concentrează asupra partidei cu Slovan Liberec, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, de joi. "Fotbalul e plin de surprize, noi trebuie să jucăm la Liberec şi să încercăm să obţinem victoria. Trebuie să fim optimişti", a spus Bonetti, deşi a admis că rezultatul va fi greu de întors.

"Când câştigi, lumea vine la stadion, când pierzi, nu. Sperăm însă că le-am produs o bucurie celor care au preferat să nu vină la stadion", a punctat Bonetti.

"Trebuia să avem 10 puncte, nu 7. Nu se poate spune nimic de jucătorii noştri. Când au fost lăsaţi să joace au câştigat. Şi noi am făcut greşeli, dar vom încerca să le reparăm", a adăugat Bonetti.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe CFR Cluj, în derby-ul etapei a 4-a a Ligii I.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri