Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbat agresiv, împușcat mortal de polițiști, în Pajura. Bogdan Despescu a făcut public FILMUL ACȚIUNII

Wednesday, 22 April 2020, 12:32 Sursă: Realitatea.NET

Despescu a precizat ca, in cazul din Capitala, doi politisti au fost atacati cu obiecte ascutite, "de natura sa le puna viata in pericol", drept pentru care au reactionat folosind armanentul din dotare. "Interventia politistilor la acest eveniment a  fost solicitata prin apel la 112 de cetateni amenintati de actiunile persoanei in cauza", a mai spus secretarul de stat. 

„Principala misiune a Politiei Române este siguranta cetateanului. Vom fi mereu acolo unde este nevoie de noi si vom arata întotdeauna toleranta zero față de faptele antisociale! (...) tactica și modul de interventie se dispun în functie de datele de la fata locului, numarul de participanti, comportamentul acestora si de numărul de forte de ordine aflate la fata locului. Fiecare situatie este analizata punctual si se stabileste cea mai buna modalitate de interventie, precum și momentul acesteia", a mai spus secretarul de stat.

El a tinut sa ii asigure pe toti politistii ca autoritatile din domeniu sunt alaturi de ei, respectiv "ca au sprijinul nostru in ceea ce fac pentru apararea valorilor si drepturilor fundamentale ale omului”.

In prezent, cei doi politisti implicati in incidentul din aceasta dimineata se afla internati in spital, avand leziuni la nivelul mainii, respectiv a piciorului.

Cadavrul barbatului impuscat mortal de politisti se afla la INML in vederea efectuarii necropsiei.

La declaratiile de presa de la sediul Politiei Romane au participat si chestorul Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române și șefii Poliției Capitalei.

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri