Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali: "Szekely este de vânzare, costă 500.000 de euro plus TVA"

Tuesday, 31 March 2009, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Szekely este de vânzare, costă 500.000 de euro plus TVA. Szekely are şansa ursului de a mai juca la prima echipă", a spus Becali, care s-a referit şi la alţi jucători stelişti: "Zapata e pe făraş, noi îl avem pe Cezar Lungu, care la ora asta e mai bun ca Zapata, dar dacă antrenorii nu promovează jucători de la echipa a II-a... Îl înţeleg şi pe Lăcătuş într-un fel, doreşte să ia titlul, nu vreau să mă bag, dar dacă ar fi după mine eu l-aş băga pe vârf pe Rusu imediat. Kapetanos atât poate, dar el e super băiat, se antrenează bine, dă totul. L-am adus la Steaua pentru că a fost gratis".

Szekely s-a transferat la Steaua de la Oţelul Galaţi, în vara lui 2008. Conform declaraţiilor lui Marius Stan, directorul general al Oţelului, Janos Szekely a costat Steaua suma de 1,5 milioane de euro, iar înţelegerea dintre cele două grupări presupune şi o cotă de 15% pentru Oţelul dintr-un viitor transfer al jucătorului.

În vârstă de 26 de ani, Janos Szekely este originar din Timişoara, iar în cariera lui a mai trecut pe la Politehnica Timişoara şi Universitatea Cluj, iar din returul ediţiei de campionat 2006/2007 a evoluat la Oţelul Galaţi.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri