Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali: "Dacă vor să scape de Piţurcă, atunci să-i dea banii şi să-l demită"

Wednesday, 01 April 2009, 21:52 Sursă: REALITATEA.NET

"Piţurcă e prietenul meu, deci nu pot fi chiar obiectiv în situaţia asta. Eu spun că el trebuie să rămână, pentru că are un contract semnat. A calificat naţionala la CE şi a adus 15 milioane de euro în FRF. Dacă vor să scape de el, atunci să-i dea banii şi să-l demită. Aşa am procedat şi eu cînd l-am dat afară de la Steaua. Cum să demisioneze? Aia e munca lui. Pe criza asta, 600.000 de euro înseamnă mult (clauza pe care trebuie să i-o plătească FRF în cazul în care-l va demite, n.r.). Cred însă că va fi demis şi va accepta. Nu putem să vorbim de o demisie de onoare, că onoare nu a  fost nici cînd a fost demis în 1999", a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei, şi continuă să ocupe penultimul loc în Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte după cinci meciuri disputate.

În cealaltă partidă a grupei, Franţa s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în faţa Lituaniei.

În urma acestor rezultate, clasamentul Grupei a 7-a arată astfel: 1. Serbia 12p (5j), 2. Franţa 10p (5j), 3. Lituania 9p (6j), 4. Austria 7p (5j), 5. România 4p (5j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri