Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu nu cunoaşte Constituţia şi înfundă justiţia, potrivit judecătorului Dan Lupaşcu

Thursday, 10 September 2009, 09:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Credeam că vin la şedinţă a CSM unde sunt puncte importante pe ordinea de zi... E dreptul dumneavoastră, aţi venit de câteva ori, şi, vă rog să nu vă supăraţi, n-aţi căpătat încă îndemânarea de a conduce o şedinţă a CSM", i-a spus Lupaşcu lui Traian Băsescu, pe care l-a acuzat că a venit la CSM doar pentru a transmite un mesaj. Lupaşcu i-a citit preşedintelui din Constituţie, amintidu-i că potrivit documentului, preşedintele poate adresa mesaje doar Parlamentului.

Membrul CSM i-a mai spus şefului statului că şi-a imaginat că la şedinţa CSM va avea loc o discuţie între magistraţi şi Traian Băsescu, şi, la fel ca Mona Pivniceru, i-a reproşat acestuia că discreditează justiţia.

"Suntem într-o situaţie foarte gravă în justiţie. Nu aşa se rezolvă problema. Justiţia merge din ce în ce mai prost şi, din păcate, în loc să o ajutaţi, dumneavoastră o înfundaţi mai adânc", i-a reproşat Lupaşcu preşedintelui Băsescu.

În replică, Băsescu a spus că nu poate fi partener cu justiţia, dacă instanţele nu funcţionează şi le-a cerut să intre în legalitate şi să întrerupă protestele. 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri